Πίστη και γνώση - Παπαπέτρου, Κωνσταντίνος Ε. (2023)
Μελέτη που επιχειρεί μια θεολογική – φιλοσοφική διερεύνηση των κύριων γνωρισμάτων που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν σήμερα τη σχέση ανάμεσα στην πίστη και την γνώση.