Το πρόβλημα μιας μορφής Έλληνος φιλοσόφου - Αχειμάστου - Ποταμιάνου, Μυρτάλη (2023)
Μελέτη ιστορικού - αρχαιολογικού περιεχομένου που επιχειρεί την διερεύνηση του εικονογραφικού προτύπου μιας μορφής στον ζωγραφικό διάκοσμο της Τράπεζας της Ι. Μονής της Λαύρας του Αγίου Όρους.