Το σαμαρειτικόν Πάσχα και αι σχέσεις αυτού προς το βιβλικόν εβραϊκόν - Σιμωτάς, Παναγιώτης Ν. (2023)
Ιστορική - θεολογική μελέτη με λαογραφικές αναφορές που παρουσιάσει το σαμαρειτικόν Πάσχα και την σχέση του προς το αντίστοιχο βιβλικόν εβραϊκό.