Ύμνος προς τον Άγιον Αχίλλειον, αρχιεπίσκοπον Λαρίσης, ποίημα του δεκάτου εβδόμου αιώνος - Ιεροδιάκονος, Αχίλλειος (17ος αι.) (2023)
Έντυπη έκδοση σε πανηγυρικό τεύχος ύμνου προς τον Άγιον Αχίλλειο, Πολιούχο Λαρίσης, ποιητής του οποίου είναι ο υμνογράφος Αχίλλειος, Ιεροδιάκονος, συγγενής Οικονόμου του εξ Οικονόμων.