Amor fati στη φιλοσοφία του Nietzche - Βέικος, Θεόφιλος (2023)
Φιλοσοφική κριτική μελέτη που διερευνά και επιχειρεί να ερμηνεύσει την έννοια του Amor fati στη φιλοσοφία του Nietzche καθώς και τον ρόλο που επιτελεί στην ζωή του ανθρώπου.