Heraclitus' Fr. 52 - Ηράκλειτος, Αποσπ. 52 - Βέικος, Θεόφιλος (2023)
Φιλοσοφική μελέτη - ερμηνευτική φιλολογική ανάλυση (στην αγγλική γλώσσα) του αποσπάσματος 52 του Ηρακλείτου και διεξοδική διερεύνηση του νοήματός του μέσα στα ιστορικά πλαίσια του αρχαϊκού κλίματος σκέψης. Περιέχει και περίληψη στην ελληνική γλώσσα.