The logical and ontological status of Kant's concept of the nooumenon and the Hegelian interpretation - Η λογική και οντολογική υπόσταση της έννοιας του νοούμενου στον Καντ και η Εγελιανή ερμηνεία του - Φωτείνης, Αθανάσιος Π. (2023)
Άρθρο (στην αγγλική γλώσσα) που επιχειρεί μία σύντομη κριτική επισκόπηση της θεωρίας του Kant για το «νοούμενο», δηλαδή το πράγμα καθ’ αυτό. Περιέχει και εκτενή περίληψη στην ελληνική γλώσσα.