Αριστοτέλης ο φιλάλληλος - Κυριαζόπουλος, Σπύρος Δ. (2023)
Εναρκτήριο μάθημα που δόθηκε στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την 17η Νοεμβρίου 1971 με θέμα τις απόψεις του Αριστοτέλη για την φιλία.