Βιβλιογραφία για την Ήπειρο (1981-1982) : προϊστορική και κλασική αρχαιολογία - Τζουβάρα – Σούλη, Χρυσηίς (2023)
Καταγραφή της αρχαιολογικής βιβλιογραφίας για την Ήπειρο που περιλαμβάνει εργασίες, οι οποίες εκδόθηκαν την περίοδο 1978 - 82.