Βιβλιογραφία για την Ήπειρο (1981-82) : γλωσσολογία - Μηνάς, Κωνσταντίνος Μ. (2023)
Καταγραφή της σχετικής με την γλώσσα / γλωσσολογία βιβλιογραφίας για την Ήπειρο που περιλαμβάνει εργασίες, οι οποίες εκδόθηκαν την περίοδο 1981 - 82.