Εν ευφρόνη φάος - Κυριαζόπουλος, Σπύρος Δ. (2023)
Δοκίμιο φιλοσοφικής κριτικής που διερευνά προβλήματα της σύγχρονης εποχής, με εστίαση στα θέματα της ανακατασκευής των φυσικών δεδομένων και της δημιουργίας «τεχνικών» συνθηκών ζωής.