Εσωτερικός και εξωτερικός χώρος στον Ηράκλειτο - Βέικος, Θεόφιλος (2023)
Κριτικό δοκίμιο που παρουσιάζει και στοιχειοθετεί τον ανθρωποκεντρικό – ανθρωπολογικό χαρακτήρα της φιλοσοφίας του Ηρακλείτου μέσα από την ερμηνευτική ανάλυση επιλεγμένων αποσπασμάτων από τα έργα του.