Η αρχαία σοφιστική και η λεγόμενη δευτέρα σοφιστική - Κύρκος, Βασίλειος. Α. (2023)
Σχεδίασμα συγκριτικής μελέτης δύο πνευματικών κινημάτων, της αρχαίας Σοφιστικής και της λεγόμενης δευτέρας Σοφιστικής. (Η εργασία αυτή είναι η επεξεργασμένη μορφή της ανακοίνωσης που έγινε στο Διεθνές Συμπόσιο για την Αρχαία Σοφιστική (Αθήνα, Σεπτέμβριος 1982).