Η "επιτετμημένη επαρίθμηση" του Δημητρίου Προκοπίου ως πηγή γνώσης της νεοελληνικής φιλοσοφίας - Ψημμένος, Νίκος Κ. (2023)
Ιστορική μελέτη - παρουσίαση της "Επιτετμημένης Επαρίθμησης" του Δημητρίου Προκοπίου και της συμβολής της στην ιστοριογραφία των νεοελληνικών γραμμάτων γενικά, και της νεοελληνικής φιλοσοφίας ιδιαίτερα, του 18ου αιώνα.