Η νεοελληνική φιλοσοφία και τα προβλήματά της : (δοκίμιο διαγραμματικής προβληματικής) Μέρος A' : 1453 - 1821 /30 - Ιωαννίδης, Γεώργιος (2023)
Εργασία που επιχειρεί να επισημάνει σοβαρά θέματα αναφοράς και προβλήματα της Νεοελληνικής φιλοσοφίας για την περίοδο της ξενοκρατίας στην Ελλάδα, από την άλωση της Πόλεως (1453 μ.Χ.) μέχρι και την δημιουργία ελληνικού κράτους (1821 /30 μ.Χ.).