Οι ρίζες της ιδεολογίας στη δυτική σκέψη - Κουλουμπαρίτσης, Λάμπρος (2023)
Κριτική φιλοσοφική μελέτη που διερευνά τη φιλοσοφική σύσταση και τη συνάφεια του ιδεολογικού εποικοδομήματος στη δυτική σκέψη.