Ηπειρωτικά χρονικά : βιβλιογραφία για την Ήπειρο (1983-84): φιλοσοφία - Ψημμένος, Νίκος Κ. (2023)
Καταγραφή της σχετικής με την φιλοσοφία βιβλιογραφίας για την Ήπειρο (παρουσίαση εργασιών, οι οποίες εκδόθηκαν την περίοδο 1983 – 84).