Περί της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ) της Ελλάδος και της Κυπριακής Δημοκρατίας - Γιαγκάκης, Γεώργιος Κ. (2023)
Συνοπτική μελέτη που αφορά το θέμα της ΑΟΖ και των ζωνών θαλάσσιας κυριαρχίας της Ελλάδος και της Κυπριακής Δημοκρατίας.