Πλάτων και ιστορία - Βουρβέρης, Κωνσταντίνος Ι. (2023)
Εκτενής επιστημονική ανακοίνωση των κυριότερων πορισμάτων και θεμελιωδών απόψεων που προέκυψαν από την έρευνα του Κ.Ι.Βουρβέρη όσον αφορά την σχέση του Πλάτωνα προς την ιστορία.