Αι θεμελιώδεις έννοιαι της φιλοσοφίας του Πλωτίνου - Θεοδωρακόπουλος, Ιωάννης Ν. (2023)
Διατριβή που συγκεντρώνει τα πορίσματα μιας εκτενούς μελέτης περί της μεταφυσικής του Πλωτίνου. Διατυπώνονται κυρίως οι σχέσεις των τριών θεμελιωδών εννοιών της φιλοσοφίας του Πλωτίνου, δηλαδή της έννοιας της ψυχής, της έννοιας του νου και της έννοιας του ενός ή του αγαθού.