Η Ηδονή και το ύψιστον Αγαθόν κατά τους προσωκρατικούς φιλοσόφους : Διατριβή επί διδακτορία υποβληθείσα ες την Φιλοσοφικήν Σχολήν του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - Ζήσης, Τιμολέων Χρ. (2023)
Φιλοσοφική μελέτη - διδακτορική διατριβή.