Οι Αμερικανικές λαϊκές βιβλιοθήκες - Πέππα, Στέλλα (2023)
Ομιλία Στέλλας Πέππα που έγινε στη σειρά των διαλέξεων του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμορφωτικού Ινστιτούτου το Μάη 1946 στην Αρχαιολογική Εταιρία.