Σύνοψις ηθικής φιλοσοφίας : εις απλήν φράσιν εξηγούσα επιμελώς τα αναγκαία της επιστήμης εκείνης παρά Βικεντίου , σοφωτάτου και εκλαμπροτάτου εν Φιλοσοφία και Ιερά Θεολογία, του Δαμοδού εκ πατρίδος Κεφαλληνίας. Μετά προλόγου υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Ιεζεκιήλ του από Βελανιδίας - Δαμοδός, Βικέντιος (1700-1754) (2023)
Έκδοση παλαιών χειρογράφων του Βικέντιου Δαμοδού (1700-1754) που αναφέρονται στην ηθική φιλοσοφία από την χριστιανική σκοπιά / οπτική.