Χαρακτήρες ή ψυχολογικοί τύποι : παιδαγωγικά και κοινωνιολογικά πορίσματα - Καλλιάφας, Σπυρίδων Μ. (2023)
Ψυχολογική μελέτη που συμπεριλαμβάνει περιληπτική ανάλυση των έργων "Koerperbau und Charakter" του E. Kretschmer και "Ψυχολογικοί Τύποι" του C.G. Jung και παράθεση παιδαγωγικών και κοινωνιολογικών πορισμάτων του συγγραφέα.