Ο ατομικισμός και η κοινωνική ηθική ζωή του ελληνικού λαού περί τα τέλη του Ε' και τας αρχάς του Δ' π.Χ. αιώνος - Τσιρίμπας, Βασίλειος Ανδρ. (2023)
Μελέτη που αφορά την έρευνα των αιτίων της κοινωνικής ηθικής ζωής, την οποίαν έζησε ο ελληνικός λαός κατά την πεντηκονταετία μεταξύ του Πελοποννησιακού πολέμου και των δύο πρώτων δεκαετιών του Δ' π.X. αιώνος.