Ο ανθρωπισμός εις την ιστορικήν συνάντησιν χριστιανισμού και ελληνισμού : (ερμηνεία του συγχρόνου ιστορικού ελληνικού πνευματικού χώρου) - Σακελλάρης, Κωνσταντίνος Ι. (2023)
Θεολογική, ιστορική μελέτη με θέματα σχετικά με την ιστορικότητα και τον σκοπό της ελληνοχριστιανικής πνευματικότητας και αγωγής.