Το δημογραφικόν και το κοινωνικοοικονομικόν πρόβλημα της Ελλάδος - Σέττας, Νικόλαος Χ. (2023)
Δημογραφική και κοινωνιολογική - οικονομική μελέτη που εξετάζει την δημογραφική κατάσταση της Ελλάδας στις αρχές της δεκαετίας του 1960.