Εισαγωγή στην ιστορία της φιλοσοφίας : σημειώσεις της Χαϊδελβέργης - Hegel, George Wilhelm Friedrich (2023)
Σημειώσεις από παραδόσεις του Hegel στις 28.10.1816 στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της Πρωσσίας στο Βερολίνο.