Η εκπαιδευτική μεταρρύθμισις του 1959 - Δενδρινού - Αντωνακάκη, Νίκη (2023)
Εκπαιδευτική μελέτη - Ανάτυπο από τα δημοσιεύματα αριθ. 8 του Δελτίου Υπηρεσίας Μελετών και Συντονισμού του Υπουργείου Παιδείας έτος 1959.