Η ψυχοσύνθεση της σημερινής νεολαίας - Ζομπανάκης, Γεώργιος Γ. (2023)
Μικρή μελέτη επιστημονικού ψυχολογικού, παιδαγωγικού και κοινωνιολογικού περιεχομένου (το υπ. αρ. 1 από τα Δημοσιεύματα της «Ελληνικής Παιδαγωγικής Εταιρείας»).