Η θεωρία του A. Piganiol για την iugatio-capitatio και οι νεώτερες αντιλήψεις για την εξέλιξη των κοινωνικών και οικονομικών θεσμών στο Βυζάντιο - Καραγιαννόπουλος, Ιωάννης Ε. (2023)
Ανάτυπο από: Επιστημονική επετηρίς Φιλοσοφικής Σχολής / Αριστοτέλειον Πανεπιστήμιον Θεσσαλονίκης. Τόμ. Η΄. Μνημόσυνον Μανόλη Τριανταφυλλίδη.