Φραγκίσκη εξ' Αριμινίου - Πέλικος Σίλβιος (Ανδρέας Καλύβας,Αθήνησι, 2021)
A4,grayscale,160 σ. Περιέχει δύο βιβλία: 1. Φραγκίσκη εξ Αριμινίου, τραγωδία εις πέντε πράξεις, Σιλβίου Πελίκου,μετάφρασις υπό Ανδρέου Ν. Καλύβα (1881) 2. Μήδεια, τραγωδία Ευριπίδου εις πέντε σκηνάς, μεταφρασθείσα εις ομοιοκατάληκτους στίχους εκ της αρχαίας εις την σημερινήνελληνικήν γλώσσαν υπό Α. Οικονομίδου (1872)