Ο ναός του Αγ. Παντελεήμονος της Τσαριτσάνης : οι κτιτορικές επιγραφές του (1702, 1704, 1714, 1898) διαπιστώσεις ιστορίας και γλώσσας - Μπούμπας, Θωμάς Ι. (2023)
Ανάτυπο από τον 75ο τόμο του "Θεσσαλικού Ημερολογίου".