Περί του ελληνισμού των αρχαίων Μακεδόνων : (δύο μελέτες) - Χατζηδάκις, Γεώργιος Ν. (2024)
Περιλαμβάνονται δύο ανατυπώσεις: Α) Περί του ελληνισμού των αρχαίων Μακεδόνων (έκδοση "Εταιρεία ο Ελληνισμός" 1896) Β) Φιλολογικαί μελέται : και πάλιν περί του ελληνισμού των αρχαίων Μακεδόνων : ανατύπωσις εκ της επετηρίδος του Εθν. Πανεπιστημίου (Εν Αθήναις : Τύποις Π. Δ. Σακελλαρίου, 1911).