Ο επίσκοπος Ζητουνίου και Αλμυρού Ιερόθεος ο εκ Κλεινοβού Καλαμπάκας, μετέπειτα πατριάρχης Αλεξανδρείας (1825-1845) - Κοντογεωργάκη - Τσαμάνη, Χρυσούλα Δ. (2024)
Aνάτυπο από το περιοδικό Θεσσαλικά Μελετήματα τόμος 13ος (2023)