Ιστορία των Αθηνών κατά τον υπέρ ελευθερίας αγώνα, αρχομένη από της επαναστάσεως μέχρι της αποκαταστάσεως των πραγμάτων - Σουρμελής Διονύσιος (Τυποις Νικόλαος Αγγελίδης,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,516 σ.