Fragmenta et elogia - Sapphus (A.Vandenhoeck,Hanburgi, 2021)
A4,grayscale,1024 σ. Περιέχει: 1. Fragmenta et elogia, Sapphus poetriae lesbiae, (1733), 2. Fragmenta et elogia, Novem Illustrium foeminarum (Sapphus, Erinnae, Myrus, Myrtidis, Corinae, Telefillae, Praxilae, Noffidis, Anytae) (1735), 3. Fragmenta et elogia graece et latine, Mulierum Graecarum que oratione prosa usae sunt (1739)