Ιστορία της επαναστάσεως των Ελλήνων κατά του Οθωμανικού κράτους εν έτει 1821 και της ιδρύσεως του Ελληνικού βασιλείου - Πρόκες-Όστεν Αντ. (Τυπογραφείον της "Αθήνας",Αθήνησι, 2021)
Τόμος Ά+΄Β,A4,grayscale,1027 σ.