Εγκυκλοπαίδεια Ελληνικών Μαθημάτων - Κομμητάς Στέφανος (Αντωνίου Χαϊκουλ.,Βιέννη, 2021)
Τόμος 12,A4,grayscale,491 σ. τ. 12. Περιέχων Ιστορίαν των Ελληνικών Δραμάτων, περὶ κατασκευής θεάτρου Ελληνικού, και όπως εδιδάσκοντο τα δράματα εν αυτώ· Και εκ των αρίστων Δράματα πέντε· Αισχύλου Προμηθέα, Σοφοκλέους Αιαντα, Ευριπίδου Εκάβην και Κύκλωπα, και Αριστοφάνους Πλούτον