Εγκυκλοπαίδεια Ελληνικών Μαθημάτων - Κομμητάς Στέφανος (Μ. Ι. Εβεράρτιος,Βιέννη, 2021)
Τόμος 4,A4,grayscale,491 σ. τ. 4. Περιέχων εκ των Λουκιανού, Πλάτωνος, Αισχίνου του Σωκρατικού διαλόγων, και τον Κέβητος Πίνακα, προς εθισμὸν του προΐεσθαι την Ελλάδα φωνήν