Ελληνικόν Πάνθεον ή Συλλογή της μυθικής Ιστορίας των παρά τοις αρχαίοις Έλλησι μυθολογουμένων Θεών, και της κατ' αυτήν αλληγορίας - Μεγδάνος Δ. Χαρίσης (Ματθίας Τράντερ,Πέστη, 2021)
A4,grayscale,648 σ.