Τα βιβλία, τουτέστιν, η Θεία Γραφή της Παλαιάς τε και Καινής Διαθήκης, και η μεν Παλαιά κατά τους Εβδομήκοντα, εκ του οίον τε ακριβούς εκδοθέντος αρχαίου Αλεξανδρινού χειρογράφου, η δε Καινή εκ της κατ' επικύρωσιν του της Κωνσταντινουπόλεως Πατριάρχου Κυρίλλου εκδόσεως έτει αωι. γενομένης - χ.ο. (Εν τω της Αγιωτάτης Συνόδου Τυπογραφείω, 2021)
A4,grayscale,1210 σ.