Σειράς στοιχειώδους των Μαθηματικών και Φυσικών Πραγματειών - Κούμας Κ. Μ. (Γεώργιος Βενδότης,Βιέννη, 2021)
Τόμος 1,A4,grayscale,362 σ. Περιέχων την Αριθμητικήν, και το Συμβολικού Λογισμού τας αρχοειδεστέρας πράξεις, και τας περί των αναλογιών μέχρι των Λογαρίθμων