Σειράς στοιχειώδους των Μαθηματικών και φυσικών πραγματειών - Κούμας Κ. Μ. (Γεώργιος Βενδότης,Βιέννη, 2021)
Τόμος 2,A4,grayscale,354 σ. Περιέχων του Συμβολικού Λογισμού τα περί Λογαρίθμων, τα περί Εξισώσεων, τα περί Σειρών, και τα Στοιχεία της Γεωμετρίας