Άπαντα τα ευρισκόμενα = Synesii Episcopi Cyrenensis opera omnia graece et latine - Συνέσιος, ο Κυρηναίος, Επίσκοπος Πτολεμαΐδας Κυρηναϊκής της Λιβύης (Sumptibus Sebastiani Gramoisy, 2021)
A3,grayscale,555 σ.