Σειράς στοιχειώδους των Μαθηματικών και Φυσικών πραγματειών - Κούμας Κ. Μ. (Γεώργιος Βενδότης,Βιέννη, 2021)
Τόμος 8,A4,grayscale,274 σ. Περιέχων σύνοψιν της εν είδει Φυσικής, και επίμετρον περί Χημείας