Τα μετά θάνατον ευρεθέντα συγγραμάτια - Κοραής Αδαμάντιος (Ανδρ.Μαμούκας,Εν Αθήναις, 2021)
τ.1,A4,grayscale,748 σ. Περιέχων ύλην Γαλλογραικικού Λεξικού και τας εν τω λεξικώ της Γαλλικής Ακαδημίας ιδιογράφους του Κοραή σημειώσεις