Ιστορία του Σουλλίου και Πάργας - Περραιβός Χριστόφορος (Φ.Καραμπίνης-Βάφας,Εν Αθήναις, 2021)
Τόμος Ά,A4,grayscale,457 σ. Περιέχει τα βιβλία: 1. Ιστορία του Σουλλίου και Πάργας, Χριστοφόρου Περραιβού (1857) 2. Il salmista Suliotta, Eduardo Fusco (1850) 3. Ο ψαλμωδός του Σουλίου, Εδουάρδου Φούσκου, μετάφρασις Γ.Χ. Ζαλοκώστα (1850) 4. Ο βίος του Χατζή Χρήστου, Π.Γ. Σπορίδη (1855)