Βίοι Παράλληλοι - Πλούταρχος (Τύποις Διονυσίου Κορομηλά,Εν Αθήναις, 2021)
τ.1,A4,grayscale,635 σ. Περιέχει: Τ.1: Θησεύς- Ρωμύλλος- Λυκούργος- Νουμάς -- Τ.2: Σόλων- Ποπλίκολας- Θεμιστοκλής- Κάμιλλος- Περικλής- Φλάβιος Μάξιμος