Βίοι Παράλληλοι - Πλούταρχος (Τύποις Διονυσίου Κορομηλά,Εν Αθήναις, 2021)
τ.5,A4,grayscale,694 σ. Περιέχει: Τ.5: Λύσανδρος- Σύλλας- Κίμων- Λούκουλλος- Νικίας- Κράσσος Τ.6: Σερτώσιος- Ευμένης- Αγησίλαος- Πομπήιος